Fannys blogg

29. jul, 2019

Hej och vov.

Matte har bestämt att jag ska paras i januari med Effe i stället. Det passar bättre i tiden. Luna ska ju paras nu och et räcker med en kull i taget tycker matte.

Det är varmt och jag har löpt i en vecka. Jag orkar inte mycket när de tär så varmt. I september ska jag upp til fället igen. Jag bor ju annars och mina foder värdar. Jag tor och vet att de längtar efter mig på fjället.  Det finns tydligen en lite odåga på fjället. Det ska bli kul att träffa henne.

26. mar, 2019

Hej alla som vänta valp från mig. Jag hade inga valpar i magen. Fast själv tror jag att jag har det. fast det är tomt. Jätte tråkigt! Matte är ledsen. Deet har ju varit så mycket sorg på kenneln så hon behövde verkligen smått. Bättre lycka nästa gång. I juli planerar matte att para mig igen med snygga Effe.

Jag bäddar i alla fall stora hål i snön ute på tomten. Jag kan ju få tro ett tag till. Fast det är tomt.

 

 

 

20. feb, 2019

Matte tittade på mina bröstvårtor i söndags och hon tyckte att de såg annorlunda ut en tidigare. Själv tror jag att jag ska får valpar. Jag är mycket lugnare. Fast det har ju bara gått 18 dagar. Om några veckor ska jag på ultraljud. Så då vet vi ju lite mer.

Luna har börjat löpa och matte ska para henne också. Tänk om det blir fullt av smått i huset.

HÄRLIGT!!

2. feb, 2019

Hej hallo jag är parad.VOV VOV.

LYCKA!

Han är jätte fin min kille och jag är kär!

Vill ni följa min dräktighet kan ni nu läsa i min blogg.

Önksar ni valp från mig hör av er till Matte Ingalill.

19. sep, 2017

Vov VOV

Nu ska jag bo hos general matte i 14 dagar. Hon hämta mig i fredags för att vi skulle på utställning i Sveg och i Ljusdal. På vägen dit blev jag dålig i magen och sa inget till matte som körde husbilen utan jag bajsa lite överallt på golvet och i sätena, trampa runt i det så  att det såg förfärligt ut. Matte kände att det lukta illa och stanna på första bästa p plats. Hon blev helt förskräkt när hon såg hur det såg ut. Som tur var hade hon täckt golv och säten med handdukar. Hon bara tog allt i plastpåsar och kasta allt. Tvätta av där det hade stänkt på väggar och la på nytt och körde vidare. Efter det var jag duktig och sa till när det var dags igen. Hela natten fick matte gå ut med mig. Nästa dag var jag helt bra igen.

Utställningen på lördagen gick jätte bra. Jag blev Bir och var lovande och jag gilla domaren som hette Patrik Ragnarsson. Sen blev jag ställd även på söndagen och då fick jag också fin kritik och blev Bir domaren hette Eva Bryske. Hon tyckte jag var en rar valp de ni.

Nu när jag bor hos General matte får jag sova i sovrummet med alla andra hundar.  Underbart mysigt. Jag sover så gott att jag vaknar först vid 8 på morgonen.