Fannys blogg

18. jan, 2020

Nu är det bestämt. Jag stannar på fjället för alltid. Skönt att ha ett hem och inte två. 

Jag vet att de nog saknar mig i Älvdalen. 

Hoppas att de får någon annan att ta hand om. 

Här har det varit trist väder idag. Först regn sen uppehåll sen snö. Runt noll grader.

Konstigt här äter jag långsammarre än de andra  så matte får hålla koll på de andra så de inte tar min mat. Pyret är värst ! Hon försöker ta allas mat. 

 

 

 

12. jan, 2020

Hemma på fjället igen.

Har parat med Effe. Vi gjorde det inte det så värst bra. Inte lika bra som förra året och då blev det ju inga valpar. Men nu hoppas jag på att få ett gäng smått här hemma även om det inte var en toppen parning.

Jag blev varmt mottagen av de andra tikarna. De vifta glatt på svansen när jag kom och det gjorde jag också.

Pyret är en lustig hund. Hon är inte som vi andra. Hon är vild och lite galen. Hon är högt och lågt. Vi två får gå på promenad tillsammans. Nu ska vi straxt gå ut i solen. 

Mysigt med massor av snö. Jag äter ju snö hela tiden så jag blir nog lite kall i magen.

Matte hade kontakt med Gabriella Rastad i går. Angående mig. Tydligen var det en bra diskusion för matte var så glad och lugn efteråt.

Gabriella är hundkomminikatör. Matte hade även kontakt med Kajsa en annan djurkomminikatör. Kajsa är en nära vän till matte.

 

 

 

 

29. jul, 2019

Hej och vov.

Matte har bestämt att jag ska paras i januari med Effe i stället. Det passar bättre i tiden. Luna ska ju paras nu och et räcker med en kull i taget tycker matte.

Det är varmt och jag har löpt i en vecka. Jag orkar inte mycket när de tär så varmt. I september ska jag upp til fället igen. Jag bor ju annars och mina foder värdar. Jag tor och vet att de längtar efter mig på fjället.  Det finns tydligen en lite odåga på fjället. Det ska bli kul att träffa henne.

26. mar, 2019

Hej alla som vänta valp från mig. Jag hade inga valpar i magen. Fast själv tror jag att jag har det. fast det är tomt. Jätte tråkigt! Matte är ledsen. Deet har ju varit så mycket sorg på kenneln så hon behövde verkligen smått. Bättre lycka nästa gång. I juli planerar matte att para mig igen med snygga Effe.

Jag bäddar i alla fall stora hål i snön ute på tomten. Jag kan ju få tro ett tag till. Fast det är tomt.

 

 

 

20. feb, 2019

Matte tittade på mina bröstvårtor i söndags och hon tyckte att de såg annorlunda ut en tidigare. Själv tror jag att jag ska får valpar. Jag är mycket lugnare. Fast det har ju bara gått 18 dagar. Om några veckor ska jag på ultraljud. Så då vet vi ju lite mer.

Luna har börjat löpa och matte ska para henne också. Tänk om det blir fullt av smått i huset.

HÄRLIGT!!