Fannys blogg

19. sep, 2017

Vov VOV

Nu ska jag bo hos general matte i 14 dagar. Hon hämta mig i fredags för att vi skulle på utställning i Sveg och i Ljusdal. På vägen dit blev jag dålig i magen och sa inget till matte som körde husbilen utan jag bajsa lite överallt på golvet och i sätena, trampa runt i det så  att det såg förfärligt ut. Matte kände att det lukta illa och stanna på första bästa p plats. Hon blev helt förskräkt när hon såg hur det såg ut. Som tur var hade hon täckt golv och säten med handdukar. Hon bara tog allt i plastpåsar och kasta allt. Tvätta av där det hade stänkt på väggar och la på nytt och körde vidare. Efter det var jag duktig och sa till när det var dags igen. Hela natten fick matte gå ut med mig. Nästa dag var jag helt bra igen.

Utställningen på lördagen gick jätte bra. Jag blev Bir och var lovande och jag gilla domaren som hette Patrik Ragnarsson. Sen blev jag ställd även på söndagen och då fick jag också fin kritik och blev Bir domaren hette Eva Bryske. Hon tyckte jag var en rar valp de ni.

Nu när jag bor hos General matte får jag sova i sovrummet med alla andra hundar.  Underbart mysigt. Jag sover så gott att jag vaknar först vid 8 på morgonen.  

3. sep, 2017
12. aug, 2017

Jag har blivit "raggarbrud" älskar att åka cab. Min matte Barbro säger att  jag blivit en jätte duktig hund och alla som träffar mig beundrar mig. De ni!! Snäll är jag mot alla! Tänk att jag var en bitvarg och nu är jag from som ett Lamm.

Nästa vecka ska jag på utställning igen. In off igen! Rättvik blir det denna gång. Men sen ni ska jag till Högbo på en stor utställning.  Det är den 2 september och jag har precis fyllt sex månader samma dag. 

 

31. jul, 2017

Hej och vov vov.

Jag har snart blivit fem månader.Nya tänder och långa ben har jag fått. Väger ca 20 kg. Jag blivit biten av något kryp och blivit jätte sjuk. Svullna upp i ögat och i läpparna. Matte Barbro tog mig till de bästa veterinärer som finns i Drevsjö. De gav mig en spruta och så fick jag dropp och sen fick jag åka hem. Hemma vänta general matte och general husse. De ville se hur jag mådde. Då när de var där mådde jag bra men sen på natten fick jag hög feber över 40 grader så då fick jag åka en gång till till veternärerna i Drevsjö och då följde general matte och Loppan med. Loppan skulle påröntgen för att se om hon var dräktig. Det var hon inte trist.General matte blev jätte ledsen. Hon längtar så och det gör Loppan också. Loppan tror att hon väntar smått! Trist för henne.

Hos veterinären fick jag åter dropp, jag kräktes och var lös i magen. Hoppas jag blir frisk snart. Undrar vad det var som bet mig.

20. jul, 2017

Hej

Jag har varit på min första utställning! Jätte kul i början men sen tröttna jag ur. Jag fick massor av fina rosetter. BIR valp! De ni. Jag ska visa hur fina rosetter jag fick bara general matte får fram de ur kamran. KUL var det nu ska jag på en till utställning den 20 augusti i Rättvik. Hoppas att det går lika bra då.