19. sep, 2017

September den 19

Vov VOV

Nu ska jag bo hos general matte i 14 dagar. Hon hämta mig i fredags för att vi skulle på utställning i Sveg och i Ljusdal. På vägen dit blev jag dålig i magen och sa inget till matte som körde husbilen utan jag bajsa lite överallt på golvet och i sätena, trampa runt i det så  att det såg förfärligt ut. Matte kände att det lukta illa och stanna på första bästa p plats. Hon blev helt förskräkt när hon såg hur det såg ut. Som tur var hade hon täckt golv och säten med handdukar. Hon bara tog allt i plastpåsar och kasta allt. Tvätta av där det hade stänkt på väggar och la på nytt och körde vidare. Efter det var jag duktig och sa till när det var dags igen. Hela natten fick matte gå ut med mig. Nästa dag var jag helt bra igen.

Utställningen på lördagen gick jätte bra. Jag blev Bir och var lovande och jag gilla domaren som hette Patrik Ragnarsson. Sen blev jag ställd även på söndagen och då fick jag också fin kritik och blev Bir domaren hette Eva Bryske. Hon tyckte jag var en rar valp de ni.

Nu när jag bor hos General matte får jag sova i sovrummet med alla andra hundar.  Underbart mysigt. Jag sover så gott att jag vaknar först vid 8 på morgonen.