4. aug, 2020

4 augusti

Oj nu går det fort nu har jag ökat 3 cm till vid höfterna och även över magen.

Matte tyckte att hon kände att det rörde sig i min mage men det kan ju vara luft bubblor🙂🙂. Jag har fått gå in i valplådan men jag tyckta så där. Vad ska jag göra där tänkte jag. 

Pyret älskar jag. Jag snuttar i hennes päls fortfarande. Liksom små biter. Hon älskar det så hon kommer nog sakna mig när jag får valpar och ska bo i valprummet dit hon inte får komma på fyra veckor. 

Matte  har tänkt att en vän ska komma hit fyra dagar innan jag valpar så hon får vara med på valpningen. Jag känner henne redan så det blir tryckt med två  som hjäper mig om det skulle bli tufft. Det har ju gått 48 dagar nu och valparna i magen har börjat satt päls. Tänka sig att jag ska få bli mamma. Jag har blivit mycket lugnare vill inte springa om kring i den backiga trädgården och inte heller hoppa upp i mattes och husses säng. Ligga och fundera över tillvaron det gillar jag och mat förstås. Tänk om jag kunde få lite mer mat bara. Matte vill inte att jag ska bli för tjock så jag får inte så mycket som jag vill ha.

NU håller vi alla tassar att allt går vägen!