AKTUELLT

OBS 

Sennen träff är flyttad till 2 juni klockan 11.oo i Orsa på campingen.

Vi grillar, prommenerar, tränar bl annat drag, rallylydnad, utställning.

För er som tycker drag är roligt och vill träna meer så kommer det vara en träff i Gävle den 19 maj vid Utmarksvägen 6 klockan 11.00 . Där finns också möjlighet att avläggga prov för allmändraget  detta till en kostnad av 50 kr. Utrustning finns att låna. ta med fika och godis plus vatten till vår fyrbenta.  frågor så hör av er till '

Ulla Söderquist 070 5329712

  

30 juni blir det därefter.

Obs det kan komma datum ändringar.

Kom gärna med förslag om vad ni vill göra.

Varmt välkomna Ingalill och Eric 

  

Mer SORG den vill aldrig sluta!! Kasper finaste Kasper, barnbarnes big black bear. VARFÖR det gör ont. Du var allt för ung!! Bara fem år gammal. Tårarna vill inte sluta.

Han börja bli vinglig i bakstället i oktober. Vingligheten öka och han var lite moloken. Var till vetrinären i december men de kunde inte se något. Var tillbaks igen i februari då trodde den veterinären att det var inflamation i örat som irriterade balans nerven. Så enkelt var det inte utan en tumör som sakta växte och tryckte på balans nerven sen på synnerven.  Vår underbara veterinär i Drevsjö kom hem, så finaste Kasper fick somna in här hemma precis som mormor Arven gjort för 14 dagar tidigare och gamla moster Ronja gjort tre månder tidigare.

Tomheten är så stor här hemma ni fattas mig. På mindre än 10 månader har jag förlorat Pitch, Ronja Rövardotter, Arven och nu även Kasper och katterna MIO och Ronja 

DET GÖR SÅ ONT !!!!!!!  SÅ ONT!!!!!!! magen svider och ögonen är fulla av tårar

 

LÄS bloggarna på hemsidan så vet ni en del vad som

händer på våran kennel.

 .

Ett större fel har inträffat med alla bilder på min hemsida www.granbokajsaskennel.se de blir helt fel i utseende. De blir utdragna på bredden. Ingen hund ser normal ut. ;)

 

 

 Söker du efter en ny familjemedlem?

Skicka ett mail eller ring. Vi önskar gärna ett kort personligt brev/mail där ni beskriver er och hundens eventuella nya hem. Detta då det är viktigt för oss att våra hundar får en trygg och bra framtid. För oss är det viktigt med en god kontakt även efter valpköp.