AKTUELLT/NEWS

 Nya  träffar i Dalarna

Nästa träff blir den 13 November klockan 11 i Nusnäs vid Dalahäst fabriken. Denna gång blir det promenad, grillning och träning med vagn för er som vill. 

Varmt välkomna!!

LITE glädje! Fanny och Boss har blivit med tre små tikar den 6 oktober. Vilken LYCKA. Fanny och de tre små mår fint.

VALPARNA VÄXER  de är så fina. Ni som är intresserade av valp hör av er. på 0703570018

På utställningen i Svenstavik fick Pyret excellent med ck och Mini fick excellent. Båda kom på  andra plast i sina klasser.

Inoff i Sveg Jätte fin kritik på alla tre, Belle, Sniff och  Mini. Inoff i Ljusdahl samma sak jätte fin kritik på alla tre.  Vi fick massor av fina rosetter att t a med oss hem. 🙂🙂

Stor sorg på våran kennel!!!

Loppan har fått somna in drygt 8 ½ år.

Cancern tog hennes liv.

Det gör så ont så ont. 

Jag fick följa henne från den dag hon föddes till hennes sita andetag.

Tårarna bara rinner

 

 

 

 

Mymlan alias Bella bor på foder i Tällberg

 Jag har uppdaterat utställnings sidan! med 2022 utställningar de officiella. Jag  kommer lägga till in off och även tränings tillfällen.

 Ett större fel har inträffat med alla bilder på min hemsida www.granbokajsaskennel.se de blir helt fel i utseende. De blir utdragna på bredden. Ingen hund ser normal ut. ;)

 

 

 Söker du efter en ny familjemedlem?

Skicka ett mail eller ring. Vi önskar gärna ett kort personligt brev/mail där ni beskriver er och hundens eventuella nya hem. Detta då det är viktigt för oss att våra hundar får en trygg och bra framtid. För oss är det viktigt med en god kontakt även efter valpköp.