Mio är en hona

Mio kom till oss 1999 veckan innan första advent, en liten kattunge på 8 veckor. Hon var en söt liten kattflicka men fick pojknamnet MIO. Hon är den som bestämmer i vårt hus.
Mio har fått en kull med kattungar.

Mio vår underbar Mio fick somna in den 17 maj 2018 klockan 18,30. Hon fick somna in pågrund av ålder.

Det gör ont! Finast katten hoppas du har det bra nu och slipper ha ont i leder och att du åter kan håla dig ren och fin som katter ska.^Älskar dig tag för att vi fick äran att ha dig som hus katt. Du blev 18 år och 9 månader.

Ronja nummer ett av två

Ronja föddes straxt före klockan 24 den 26 april 2001. Ett litet knyte med tigerrandigt litet ansikte. Hon fick först namnet Tiger men hon blev en liten Ronja. En dam med egen vilja.

 

Lilla fina Ronja du fick följa med mamma Mio till katt himlen. Du var sjuk i njurarna som din bror och hade huvudet på sne sen du trilla ner för trappen. Du föddes i vårat sovrum på gården i Vikmanshyttan. Tack för den tid vi fick lära känna dig. Du blev 17 år och nästan en månad.

Birk vår cooling

Birk kom som nummer två men han tog tid på sig. Han var stor och tjock från första stund. Han och Ronja har olika fäder men är från samma kull. Birk har Norsk Skogskatt i sig och ser ut därefter. Birk är inte den som leker omkring med mössen som han fångar utan de äts direkt.

Det gör ont idag den 12 februari 2017 har Birk fått somna in. Han har under de senaste månaderna minskat från att varit en stor katt till att bli ett skelett med päls. Han orkade inte hoppa upp på bänkar etc. Det gjorde så ont men det kändes på något vis rätt att han fick springa vidare. Det som var fint i det tragisk var att han spann fast hans ögon slutits och att kroppen givit upp.

Birk du kommer alltid finnas hos oss även om din kropp inte är här mer.